Política de galetes

El present lloc web (d’ara endavant, el “Lloc web”) utilitza galetes per realitzar un seguiment de les interaccions dels usuaris amb els serveis que ofereix el titular del lloc web, ??????????. i millorar la seva experiència en el lloc web.

1.- Què són les galetes

Les galetessón petits arxius de text que es descarreguen i emmagatzemen en el terminal (ordinador/smartphone/*tablet) de l’usuari en accedir a determinades pàgines web i que permeten al lloc web recordar preferències de navegació i navegar de manera eficient, fent que la interacció entre l’usuari i el lloc web sigui més ràpida i fàcil.

La informació recollida per les galetes o altres dispositius d’emmagatzematge és totalment anònima i no conté cap informació sensible (com el nom, adreça o detalls bancaris) ja que aquestes no recullen dades que puguin identificar personalment a l’usuari.

2.- Tipus de galetes utilitzades:

El present Lloc web utilitza galetes, píxels o altres dispositius d’emmagatzematge i recuperació d’informació per realitzar un seguiment de les interaccions dels usuaris en el Lloc web. Els tipus de galetes, que utilitza el Lloc web són els següents:

Galetes pròpies

Galetes de PATRONALCATALANA.CAT: Aquestes galetes permeten que el lloc web funcioni correctament pel que són essencials perquè l’usuari pugui usar totes les opcions del Lloc web i pugui moure’s pel mateix amb normalitat. Permeten, per exemple, guardar les seves preferències personals.

3.- Web beacons o web bug:

Aquest Lloc web també utilitza Web Beacons, que solen ser petites imatges d’un píxel per un píxel, visibles o invisibles col·locats dins del codi font d’alguns llocs web, i tenen una finalitat similar a les galetes. Els Web Beacons solen utilitzar-se a manera estadística, per mesurar el tràfic d’usuaris que visiten una pàgina web i poder treure un patró dels usuaris d’un lloc web. Les dades obtingudes a través dels Web Beacons són en tot cas anònims.

4.- Com deshabilitar les galetes i altres dispositius:

La majoria de navegadors web permeten gestionar les preferències de galetes o altres dispositius d’emmagatzematge, per tenir un control més precís sobre la privadesa.

Els següents links mostren les instruccions per desactivar la configuració de les galetes en cada navegador:

1. Internet Explorer (http://goo.gl/vfm6gb)

 • En el menú d’eines, seleccioni “Opcions d’Internet”.
 • Faci clic en la pestanya de privadesa.
 • Podrà configurar la privadesa amb un cursor amb sis posicions que li permet controlar la quantitat de galetes que s’instal·laran: Bloquejar totes les galetes, Alta, Mitjana Alt, Mitjana (nivell per defecte), Baixa, i Acceptar totes les galetes.

2. Mozilla Firefox (http://goo.gl/qxwymv)

 • En la part superior de la finestra de Firefox fer clic en el menú Eines.
 • Seleccionar Opcions.
 • Seleccionar el panell Privadesa.
 • En l’opció Firefox podrà triar Usar una configuració personalitzada per a l’historial per configurar les opcions.

3. Google Chrome (http://goo.gl/fqnksb)

 • Fer clic en el menú situat en la barra d’eines.
 • Seleccionar Configuració.
 • Fer clic en Mostar opcions avançades.
 • En la secció ‘Privadesa’ fer clic en el botó Configuració de contingut.
 • En la secció de ‘Galetes’ es poden configurar les opcions.

4. Safari (http://goo.gl/kfbfh)

 • En el menú de configuració, seleccioni l’opció de “preferències”.
 • Obri la pestanya de privadesa.
 • Seleccioni l’opció que vulgui de la secció de “bloquejar galetes”.
 • Recordi que certes funcions i la plena funcionalitat del Lloc poden no estar disponibles després de deshabilitar els galetes.

Si desitja no ser rastrejat per les galetes, Google ha desenvolupat un complement per instal·lar en el seu navegador al que pot accedir al següent enllaç: http://goo.gl/up4nd.5.- Galetes en els dispositius mòbils:El present Lloc web també usa galetes o altres dispositius d’emmagatzematge en dispositius mòbils. En aquest cas, igual que succeeix en els navegadors d’ordinadors, els navegadors dels dispositius mòbils permeten configurar les opcions o ajustos de privadesa per desactivar o eliminar les galetes.

Si desitja modificar les opcions de privadesa segueixi les instruccions especificades pel desenvolupador del seu navegador per a dispositiu mòbil.

Així mateix, a continuació podrà trobar alguns exemples dels links que li guiaran per modificar les opcions de privadesa en el seu dispositiu mòbil:

 • IOS: (http://goo.gl/61xevs)
 • Windows Phone: (http://goo.gl/rx8qq)
 • Chrome Mobile: (http://goo.gl/xjp7n)
 • Opera Mobile: (http://goo.gl/nzr8s7)

6.- Acceptació de galetes: Si vostè continua la seva navegació, entendrem que accepta la utilització de les galetes per part del lloc web.

Li informem que en el cas de bloquejar o no acceptar la instal·lació de galetes, és possible que certs serveis no estiguin disponibles sense la utilització d’aquestes o que no pugui accedir a determinats serveis ni tampoc aprofitar per complet tot el que aquest lloc web li ofereix.