Pere Barrios aplaudeix la proposta del Banc d’Espanya d’introduir la motxilla austríaca

  • La nova patronal es presentarà en públic la darrera setmana de maig
  • Un dels seus eixos programàtics és una legislació laboral més flexible

El president de Patronal Catalana, Pere Barrios, acull positivament la proposta del Banc d’Espanya d’una nova reforma que introdueixi una major flexibilitat, tant pel que fa a la contractació com en l’abaratiment de les despeses d’acomiadament. En paraules de Barrios, l’actual sistema d’indemnitzacions «és un seriós impediment perquè les empreses es decideixin a fer nous contractes». No obstant, també ha puntualitzat que aquesta reforma tampoc s’ha de fer de tal manera que «sigui perjudicial per als treballadors i les treballadores».


Igual que ha fet el governador del Banc d’Espanya, el president de Patronal Catalana també aposta per la introducció de l’anomenada motxilla austríaca, la qual cosa significaria un gir de 180 graus pel que fa al sistema vigent d’ indemnització per acomiadament. Per Barrios, «l’actual model representa un càstig excessiu per a l’empresariat».


Aquesta i altres propostes, en les quals està treballant Patronal Catalana, seran anunciades durant la darrera setmana de maig. L’acte significarà la presentació de la nova entitat empresarial, que neix per defensar els autèntics interessos de l’empresariat i de les persones treballadores autònomes.

POTSER TAMBÉ T’INTERESSA LLEGIR

Empresaris combatius i sense complexos

Empresaris combatius i sense complexos

Una patronal del segle XXI i per als empresaris del segle XXI El principal estigma de la societat catalana és l’elevat índex d’atur crònic, especialment entre la població més jove. Per posar fi a aquesta xacra cal crear ocupació estable, la qual cosa vol dir que hi...