Patronal Catalana valora ‘positivament’ que s’hagi arribat a un acord per formar Govern

  • Només amb estabilitat institucional es pot avançar en la recuperació econòmica i dur a terme les necessàries reformes laborals

L’equip directiu de Patronal Catalana valora «positivament» que finalment s’hagi arribat a un acord però formar Govern a Catalunya després de tres mesos d’incerteses que, fins i tot, amenaçaven amb una nova convocatòria electoral. Per a la nova entitat empresarial que es defineix com apolítica, apartidista i independent de grups econòmics i mediàtics– la recuperació de l’activitat econòmica  i comercial només pot venir d’unes institucions de govern fortes i cohesionades.

Aquesta estabilitat és imprescindible per emprendre les reformes que el mercat laboral exigeix i adoptar aquelles mesures legislatives que afavoreixen l’empresariat, l’emprenedoria i les persones treballadores autònomes. Patronal Catalana així ho farà saber a la persones responsables que estiguin al capdavant del nou Departament d’Empresa i Treball, un cop s’hagin fet els nomenaments corresponents.

Patronal Catalana porta setmanes treballant en diferents propostes, que seran anunciades durant la darrera setmana de maig en l’acte presentació pública de la nova entitat empresarial, que neix per defensar els autèntics interessos de l’empresariat i de les persones treballadores autònomes front els sindicats i les administracions públiques.

POTSER TAMBÉ T’INTERESSA LLEGIR

Empresaris combatius i sense complexos

Empresaris combatius i sense complexos

Una patronal del segle XXI i per als empresaris del segle XXI El principal estigma de la societat catalana és l’elevat índex d’atur crònic, especialment entre la població més jove. Per posar fi a aquesta xacra cal crear ocupació estable, la qual cosa vol dir que hi...