Patronal Catalana lamenta que l’Ajuntament de Barcelona paralitzi el projecte ‘Hermitage’

Empresariat combatiu i sense complexos

31/05/2021

Patronal Catalana lamenta que l’Ajuntament de Barcelona paralitzi el projecte ‘Hermitage’

Amb la crisi que encara afecta el sector de la restauració, l’hosteleria i el comerç, Barcelona i Catalunya no es poden permetre rebutjar propostes dinamitzadores de l’economia

Patronal Catalana valora «molt negativament» que l’Ajuntament de Barcelona, presidit per Ada Colau, no hagi donat llum verda al projecte de construir al port de la Ciutat Comtal una franquícia de l’Hermitage, que amb seu original a Sant Petersburg, és un dels museus de referència artística arreu del món.

Per a Patronal Catalana, en un context en què calen actuacions reals per reactivar l’economia i crear llocs de treball, tant a Barcelona com a Catalunya, «no podem tancar portes a possibles inversors». I menys encara quan aquests projectes, vinculats amb la cultura, poden ser un atractiu turístic més del qual no només es beneficia la capital catalana sinó també la resta del país. En aquest cas concret, totes aquelles activitats relacionades amb el sector turístic, com puguin ser la restauració, l’hosteleria i el comerç, que són els que més han patit els efectes de la pandèmia i les restriccions resultants dels confinaments.

Patronal Catalana es va presentar en públic el passat 27 de maig amb l’objectiu de defensar els autèntics interessos de l’empresariat, l’emprenedoria i les persones treballadores autònomes front els sindicats i les administracions públiques. Està presidida per l’empresari del sector de les tecnologies metal·lúgiques Pere Barrios, així mateix tot els membres del seu equip també són empresaris i empresaris en actiu.

POTSER TAMBÉ T’INTERESSA LLEGIR

Empresaris combatius i sense complexos

Empresaris combatius i sense complexos

Una patronal del segle XXI i per als empresaris del segle XXI El principal estigma de la societat catalana és l’elevat índex d’atur crònic, especialment entre la població més jove. Per posar fi a aquesta xacra cal crear ocupació estable, la qual cosa vol dir que hi...